top of page

  "Success is not final, failure is not fatal,

It is the courage to continue that counts." 

Winston S. Churchill 

Turning Learning helpt professionals en organisaties het beste uit zichzelf te halen

Turning Learning  is dé  partner  'For leaders who have the courage, to change the world'.  Welke rol u ook heeft, en in welke organisatie u ook werkt. Turning Learning is benieuwd naar uw persoonlijke ambities en doelen om impact te realiseren. Zodat u, samen met ons als enthousiaste partner, vanuit moed, lef, leiderschap en doorzettingsvermogen dromen kan realiseren en betekenis in uw professie kan toevoegen.  

Schoenen Jack.JPG

Wij kijken er naar uit

u beter te leren kennen! 

Uw persoonlijke en professionele leven kenmerkt zich door doorzettingsvermogen, flexibiliteit, creativiteit en het verlangen om het steeds beter te willen doen.    U bent een pro, niet bang om fouten te maken en probeert nieuwe manieren te vinden om de wereld een stukje beter te maken. Turning Learning heeft de doelstelling om leren en leidinggeven naar een hoger abstractieniveau te brengen en zet zich met verve in voor excellentie, innovatie en inspiratie! Samen met u stropen we onze mouwen op,  om echt verschil te maken voor een ieder die aan ons is toevertrouwd.  Hebben we een klik?  We kijken er naar uit u te kunnen verwelkomen op onze events of opleidingen! ​Kijk naar het aanbod per doelgroep door te klikken op onderstaande tegels.  We kijken er naar uit u te leren kennen!

Onze Alumni hebben

een warm plekje in ons hart!  

Wat hebben onze alumni hard gewerkt in het NPDL netwerk! Wat een energie! En wat een kanjers hebben hun schouders eronder gezet om dromen te realiseren. Een weg naar diep leren die niet altijd gemakkelijk is, maar wel veel voldoening heeft gegeven.  Wauw, nog steeds met trots kijken we terug naar het harde werk van iedereen. In het landelijke programma, in programma's op scholen of tijdens studiereizen. En wat een passie en energie tijdens de inspirerende gesprekken, mooie momenten en  diepe dialogen! Lieve Alumni, we zouden het geweldig vinden om je weer snel te kunnen ontmoeten! To say 'Hello Again' , maar ook to 'Image Beyond'. Want de spirit en het leiderschap is er nog steeds.  We kijken er naar uit je weer te ontmoeten. ​

Voor wie

Klik op de tegels en kijk welke

opleidingen en onderzoeken

we voor u beschikbaar hebben. 

Kunt u het nog niet vinden?

We werken nog aan de details van onze nieuwe site. 

Onze site wordt dagelijks geüpdatet, komt u snel bij ons terug? 

Wilt u liever een aanbod op maat en

naar uw wensen aangepast? Top!

Bel ons om samen te verkennen! 

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar onze events en opleidingen? 

Wilt u op de hoogte zijn wanneer we volledig live gaan? 

Vul uw email-adres in en we sturen u een berichtje! 

Dank voor uw inschrijving!

bottom of page