top of page
Afbeelding1.png

Programma's en Onderzoek 

 

Inspirerend besturen

 

College's van Bestuur

Bovenschools Management

Strategisch beleidsmedewerkers

Als College van Bestuur, Bovenschools Management en Strategische beleidsmedewerker weet u  als geen ander dat continue kwaliteit en innovatie alleen tot stand komt door inzet van velen. Maar hoe zorgt u dat u minimum kwaliteit kunt garanderen en tegelijkertijd uw  onderwijs-aanbod  up-to-date en actueel is? Is uw organisatie ambi-dexter genoeg; is zij effectief én innovatief? Onze programma's en onderzoeken en audits kunnen u hiermee helpen.

Inspirerend Besturen met  uitdagende Programma's

Onze programma's zijn gericht ontwikkelen van leiderschap. Wat zijn de strategische vraagstukken waar u voor staat, hoe kunt u inspirerend besturen en échte samenwerking binnen uw organisatie stimuleren?  Turning Learning werkt  in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit aan een Executive Leergang Deep Learning. In de Boardroom  'Imagne Beyond'  wordt u uitgenodigd  verder te kijken en uitgedaagd om mee te denken over  de  'Big Questions' waar we als wereld en ook u als bestuurder me geconfronteerd wordt. 

Bewust Besturen met onderzoek en audits

Samen met u bepalen welke gegevens relevant zijn en kunnen we actuele parameters over kwaliteit, leiderschap, competentie ontwikkeling,  leerrendement en innovatief en veranderend vermogen binnen uw organisatie in kaart brengen. Want pas als u weet waar de kracht van uw organisatie zit, kunt u zich weer focussen op inspirerend leiderschap en kunt u anderen in hun kracht zetten! 

Programma's 

Turning Learning Analytics helpt schoolbesturen en scholen  uit het Onderwijs bij het verzamelen, meten, analyseren en rapporteren van gegevens over lerenden en hun context, met als doel het leren en de omgevingen waarin het plaatsvindt te begrijpen, mogelijke risicos's te duiden en leercontexten te optimaliseren.