top of page
Afbeelding1_edited.png

Inspirerend en Bewust Besturen

Programma's en Onderzoek

 

Voor College's van Bestuur en Bovenschools Management

Turning Learning  biedt Colleges van Bestuur en Bovenschools Managers uit het Onderwijs uitnodigende en uitdagende opleidingen en programma's aan.  We nodigen mensen en organisaties uit, om leren en leidinggeven naar  een hoger te  brengen. Onze aanpak is gericht op drie essentiële onderdelen:  Leading, Learning and Research, welke onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.  Turning Learning Analytics helpt bestuurders en managers uit het Onderwijs bij het verzamelen, meten, analyseren en rapporteren van gegevens over leidinggeven, lerenden en hun context, met als doel het leren en de omgevingen waarin het plaatsvindt te begrijpen, mogelijke risicos's te duiden en leercontexten te optimaliseren.

 

 

Inspirerend Besturen met uitdagende Programma's

Als College van Bestuur en Bovenschools Management, weet u als geen ander dat continue kwaliteit en innovatie alleen tot stand komt door inzet van velen. Maar hoe zorgt u ervoor dat u minimum kwaliteit kunt garanderen en tegelijkertijd uw onderwijs-aanbod  up-to-date en actueel is? Is uw organisatie ambi-dexter genoeg; is zij effectief én innovatief? Onze leiderschaps, opleidingen en boardrooms kunnen u helpen, zodat u steeds bewust richting kunt geven aan ontwikkeling van uw organisatie. Onze programma's zijn gericht ontwikkelen van leiderschap. Wat zijn strategische vraagstukken waar u voor staat? Hoe kunt u inspirerend besturen? Hoe wordt échte samenwerking binnen uw organisatie gestimuleerd? Turning Learning organiseert in samenwerking met de Nyenrode Business Universiteit de Executive Leergang Deep Learning. In de Boardroom  'Imagine Beyond'  wordt u uitgenodigd  verder te kijken en uitgedaagd om mee te denken over 'Big Questions', waar we als wereld en ook u als bestuurder mee geconfronteerd worden .

Bewust Besturen met audits en onderzoeken

Bewust Besturen kan alleen als u beschikt over relevante en actuele data uit uw eigen organisatie. Heeft u de juiste data tot uw beschikking en hoe zorgt u dat deze toepasbaar is en inspireert tot aanpassing van de dagelijkse praktijk ? Bent u klaar voor 'Putting Faces on the data", en wilt u de beschikbare data koppelen aan de werkelijke context en realiteit? Zodat het inzicht van de data ook in perspectief gewaardeerd kan worden? Onze audits en onderzoeken kunnen u helpen, zodat u steeds bewust richting kunt geven aan ontwikkeling van uw organisatie. Samen met u bepalen welke gegevens relevant zijn en kunnen we actuele parameters over kwaliteit, leiderschap, competentie ontwikkeling,  leerrendement en innovatief en veranderend vermogen binnen uw organisatie in kaart brengen. Want pas als u weet waar de kracht van uw organisatie zit, kunt u zich weer focussen op inspirerend leiderschap en kunt u anderen in hun kracht zetten! 

 

Meer informatie en inschrijving 

Schrijf u in 

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page