top of page

Join the Movement!


Welkom op de website van Turning Learning, dé partner

'For leaders who have the courage, to change the world'.


"Flexibiliteit, creativiteit en doorzettingsvermogen.”

Welke rol u ook heeft, en in welke organisatie u ook werkt. Turning Learning is benieuwd naar uw persoonlijke ambities en doelen om impact te realiseren. Zodat u samen met ons als enthousiaste partner, vanuit moed, lef, leiderschap en doorzettingsvermogen dromen kan realiseren en betekenis in uw professie kan toevoegen.


Onze focus is gericht op drie specifieke doelstellingen:


Turning Learning brengt organisaties samen

Turning Learning brengt organisaties vanuit verschillende sectoren, gremia en continenten samen. Met als doel om vanuit innovatie en onderzoek, te komen tot hogere vormen van Leiderschap en Leren.


Turning Learning transformeert systemen

Turning Learning stelt zich als doel systemen te transformeren en optimale diepe leerkansen voor iedereen te creëren. Daarbij focussen we, middels Diep Leren, op het ontwikkelen van toekomstgerichte vaardigheden, die ons toerusten op een steeds complexere wereld.

Turning Learning creëert kansen voor toekomst

Turning Learning creëert, door het realiseren van een internationaal Learning, Research en Innovation platvorm, kansen voor de toekomst. Binnen dit platform komen we tot vernieuwende gezamenlijke aanpakken en vaardigheden, waarmee we de eigen praktijk en de wereld om ons heen, een stukje beter en mooier willen maken.


Turning Learning heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een 'brand', waarbij samen met vele enthousiaste onderwijsprofessionals vanuit passie, keihard gewerkt is om doelen en dromen te realiseren. Daarbij zagen we bij onze deelnemers een verbondenheid die zich als volgt laat omschrijven:


Verbonden zijn aan Turning Learning laat zien dat u openstaat voor de wereld en gelijke kansen voor iedereen. Uw persoonlijke en professionele leven kenmerkt zich door uw flexibiliteit, creativiteit en doorzettingsvermogen. U hebt een groot hart voor mensen en zet u met verve in voor excellent, innovatief en inspirerend onderwijs! U bent een pro, niet bang om fouten te maken en probeert nieuwe manieren te vinden om onderwijs en de wereld een stukje beter te maken.


We zijn super trots op onze deelnemers die moed, lef en leiderschap hebben getoond om onderwijs en hun eigen vakmanschap beter te maken: Any time, any place, any where!


Wilt u dat ook? Spreekt u dat aan? Durft u te starten?

Are You the leader who has the courage, to change the world?


Zou u het leuk vinden om samen een route te schetsen?

Laat ons weten wat u dromen zijn.

En we gaan met passie, samen met u, aan de slag!
35 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page