top of page

Executive Leergang Diep Leren

Inspirerend en Bewust Besturen


For leaders who have the courage, to change the world'.

Leiding geven in een tijd waarin zo veel onzekerheden zijn, vraagt dat u zich als bestuurder steeds meer ontwikkelt tot 'Master of Disaster'. Leiden van verandering en innovatie zijn onderdeel van uw vakmanschap. Uw handelen kenmerkt zich door een groot probleemoplossend vermogen, kunnen omgaan met crisissituaties, kwaliteitsgaranties bewaken en tegelijkertijd vanuit optimisme richting geven aan toekomst.


"Daadwerkelijke realiseren van duurzame verandering vraagt kennis van verandermanagement, innovatie, leiderschap en Diep Leren.

De focus van de Executive Leergang Deep Learning ligt op Leiderschap, Innoveren, Diep Leren en realiseren van impact. Daarbij is het inzetten van kennis rondom verandermanagement, innovatie en leiding geven aan Diep Leren, gericht op het daadwerkelijk realiseren van duurzame verandering en innovatie.


"Wilt u bijdragen een het versterken van het innovatieve en veranderend vermogen binnen uw bestuur?”

Deze Executive Leergang, die in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit georganiseerd wordt, zal niet alleen een verrijking zijn voor individuele deelnemers, maar vooral ook bijdragen aan het versterken van het innovatief en zelf-ontwikkelend vermogen binnen uw bestuur.Heeft u interesse? Spreekt de Executive Leergang Deep Learning u aan?

Ons team staat u graag te woord voor advies en informatie via 0031.648.763.338 of mail ons via contact@turninglearning.nl


41 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page